Grojogan Angel: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (~ kategori)
c (éjaan using AWB)
| number_drops = 2
| average_flow =
| world_rank = 1<ref> Angel Falls. (2006). Dalam ''Encyclopædia Britannica''. URL diakses 28 Juli 2006, dari Encyclopædia Britannica Premium Service: http://www.britannica.com/eb/article-9007543</ref>
}}
'''Grojogan Angel''' utawa '''Salto Angel''' [[grojogan]] tiba-bebas [[Dhaptar grojogan paling dhuwuring donya|paling dhuwur ing donya]] lan ndhuweninduwèni dhuwur 979 [[meter]] (3.212 sikil) kanthi tiba ora ana hambatan kurang luwih 807 meter (2.647 kaki). grojokan kang dumunung ing [[Rio Caroni]], [[Taman Nasional Canaima]], [[Venezuela]].
[[Gambar:Angel falls panoramic 20080314.jpg|thumb|500px|]]
== Referensi ==
{{reflist}}
* [http://www.venezuelavoyage.com/angel.htm Article about Jimmie Angel and Ruth Robertson with photos]
* {{wwdb name|id=1|name=Angel, Salto}}
 
<!-- interwiki -->
 
[[Kategori:Grojogan ing Vénézuéla]]
 
<!-- interwiki -->
63.029

besutan