Mlarak, Panaraga

kacamatan ing Kabupatèn Ponorogo, Indonésia

Mlarak iku kacamatan ing Kabupatèn Panaraga.[1]

Mlarak
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMlarak
Mlarak kapernah ing Jawa Wétan
Mlarak
Mlarak
Mlarak kapernah ing Indonésia
Mlarak
Mlarak
Koordhinat: 7°55′09″S 111°31′25″E / 7.91914°S 111.52367°E / -7.91914; 111.52367Koordhinat: 7°55′09″S 111°31′25″E / 7.91914°S 111.52367°E / -7.91914; 111.52367
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPanaraga
Kodhe laladan
administrasi
35.02.08

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.