Moga Bunda Disayang Allah

Moga Bunda Disayang Allah iku filem drama Indonesia rilis 2 Agustus 2013. Film iki disutradarai déning Jose Poernomo. Film iki dibintangi Fedi Nuril lan Shandy Aulia ndapuk dadi pameran utama.

Moga Bunda Disayang Allah
Barkas:Moga Bunda Disayang Allah.jpg
Poster filem
DisutradaraniJose Poernomo
DiprodhuseriRocky Soraya
Ram Soraya
DibintangiFedi Nuril
Shandy Aulia
Alya Rohali
Donny Damara
Chantika Zahra
Perusahaan
prodhuksi
Soraya Intercine Film
Tanggal metu
Agustus 2, 2013 (2013-08-02)
Suwéné
90 menit
NagaraIndonesia
BasaBahasa Indonesia

SinopsisBesut

Karang (Fedi Nuril) ya iku jejaka sing seneng bocah-bocah cilik. Nanging kabèh iku dadi owah nalika musibah kacilakan kapal laut kadadéan lan Karang ora bisa nyelamatké bocah-bocah sing bebarengan karo dhèwèké. Karang ngrasa trauma lan ngrasa kaluputan. Dhèwèké ngadoh saka bocah-bocah lan mutuské gayutan karo Kinarsih (Shandy Aulia) amarga dhèwèké ngrasa ora pantes kanggo Kinarsih. Dhèwèké ngasingké awak ing pulo sing adoh saka tengah kutha lan dadi wong sing seneng mabuk.

Kauripane owah nalika Bunda HK (Alya Rohali), istri saka Tuan HK (Donny Damara) sing sugih dhuwit lan dihormati ing dhaerah iku teko njaluk tulung Karang dadi guru gawé anaké Melati (Chantika Zahra). Melati buta, tuli lan uga bisu. Melati ora bisa nindakaken komunikasi karo lingkungané. Amarga sok mabuk, cara ngajar Karang dadi kasar lan Melati diperlakoké samena-mena saéngga ndadekno kabèh wong bingung lan wedi. Nanging pelan-pelan Karang lan Melati dadi saling padha rukun lan padha butuh.[1]

PameranBesut

Lagu temaBesut

Sawisé wolung taun ora kerjasama karo Soraya Intercine Film, akhiré Melly Goeslaw lan Anto Hoed olèh kasembatan mane kanggo é lagu tema ing filem terbitané. 3 lagu single sing dikasilké dadi soundtrack filem iki, antarané lagu sing judhulé, "Moga Bunda Disayang Allah", "Za'lan" lan "Tak Bisa Tanpamu". Kabèh lagu iku dinyanyiké déning Melly Goeslaw dhéwé lan dhèwèké bakal duet karo Lilo saka grup musik KLa Project ing jero lagu "Za'lan". Kabèh lagu iku dimotké ing album Melly Goeslaw sing duwé judhul Queen Of Soundtrack.

RéferènsiBesut

Cithakan:Jose Poernomo