Mulyareja, Ngantang, Malang

désa ing Indonésia

Mulyareja iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Mulyareja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMulyorejo
Mulyareja kapernah ing Kabupatèn Malang
Mulyareja
Mulyareja
Mulyareja kapernah ing Jawa Wétan
Mulyareja
Mulyareja
Mulyareja kapernah ing Indonesia
Mulyareja
Mulyareja
Koordhinat: 7°52′33″S 112°22′59″E / 7.87592°S 112.3831°E / -7.87592; 112.3831Koordhinat: 7°52′33″S 112°22′59″E / 7.87592°S 112.3831°E / -7.87592; 112.3831
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2008

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.