Naraguna:Jack Merridew/Mamboro, Sumba Tengah

Kecamatan Mamboro

Peta lokasi Kecamatan Mamboro
Provinsi Nusa Tenggara Wétan
Kabupatèn Sumba Tengah
Camat -
Luas - km²
Jumlah penduduk -
 - Kepadatan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -
Jack Merridew/Mamboro, Sumba Tengah
Nagara Indonésia
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sumba Tengah {{{nama dati2}}}]]

PambukaBesut

Kecamatan Mamboro iku salah sijining kecamatan neng Kabupatèn Sumba Kulon provinsi Nusa Tenggara Wétan. Kecamatan iki asalé klebu Kabupatèn Sumba Kulon, nanging kanthi anané pamekaran wilayah Sumba Tengah, sabanjuré miturut Undhang undhang RI nomer 3 taun 2007,[1] kecamatan iki dadi ana ing sangisoré Kabupatèn Sumba Tengah.

Desa/KelurahanBesut

ReferensiBesut

Bali menyang: Kabupatèn Sumba Tengah