Jemuwah, 22-10-2021


Kawruh basa
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
id-3Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
en-1This user can contribute with a basic level of English.
Senzo
Wikipedia-logo.png
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Flag of Indonesia.svg
Naraguna iki asal Indonésia
Coat of Arms of Indonesia Garuda Pancasila.svgNaraguna iki Nasionalis lan Pancasilais
Cigarette.jpgNaraguna iki (nuwun sewu) perokok.
A small cup of coffee.JPGNaraguna iki mumet tanpa kopi.
Keprigelan Maos
Learning Arabic calligraphy.jpg
Naraguna iki bisa måcå Aksara Arab


Aksara Jawa.png
Naraguna iki bisa maca aksara Jawa


Jenengku Kaslino Santoso nanging kanca-kanca ing ndésa mènèhi paraban Senzo. Klairanku ana ing sawijining désa pojok Ngayogyakarta tanggal 10 Maret 1970, saiki mapan ing Jakarta. Aku dudu wong winasis, uga ora sekolah kang dhuwur amung dadi pandhemen samubarang wawacan waé. Sugeng sesambetan.