Sigit sumarsono
JenengSigit Sumarsono
Tandha tanganSigit Sumarsono (wicara)
LokasiJakarta
NegaraIndonésia
HobiWikipedia
Kothak naraguna
Pribadi
Fairytale date.png
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
10 taun, 5 sasi lan 14 dina
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Naraguna iki asal Indonésia
Monas view from Gambir station.JPGNaraguna iki domisili ing Jakarta, Indonésia
Kelairan Cithakan:Panganggo Leo
KambingNaraguna iki nduwèni shio wedhus
Hobi
Wikipedia-logo.png
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Komputer lan internèt
WINDOWS 7 PC STICKER.jpg
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows 7
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
arهذا المستخدم يعرف مبادئ العربية
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.