Tuduhaké menu pokok

Narvik punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Narvik
Désa ing Nurwègen
Narvik-04-Erzhafen-1975-gje.jpg
Nagara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut