Ngandhul, Sumberlawang, Sragèn

désa ing Indonésia

Ngandhul, (Basa Indonésia: Ngandul), iku désa ing Kecamatan Sumberlawang, Sragèn.

Ngandhul
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
KacamatanSumberlawang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut


 

Sumberlawang, Sragèn, Jawa Tengah

Désa-désa: Cepaka | Hadiluwih | Jati | Kacangan | Majapura | Ngandhul | Ngargasari | Ngargatirta | Pagak | Pendhem | Tlagatirta