Nganjuk, Nganjuk

kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk, Indonésia

Nganjuk iku kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk.[1]

Nganjuk
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNganjuk
Nganjuk kapernah ing Jawa Wétan
Nganjuk
Nganjuk
Nganjuk kapernah ing Indonésia
Nganjuk
Nganjuk
Koordhinat: 7°36′06″S 111°54′32″E / 7.60168°S 111.90887°E / -7.60168; 111.90887Koordhinat: 7°36′06″S 111°54′32″E / 7.60168°S 111.90887°E / -7.60168; 111.90887
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNganjuk
Kodhe laladan
administrasi
35.18.13

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)