Ngara-ara, Pathuk, Gunungkidul

désa ing Indonésia

Pathuk iku désa ing Kacamatan Pathuk, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Pathuk
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgoro-oro
Pathuk kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Pathuk
Pathuk
Pathuk kapernah ing Ngayogyakarta
Pathuk
Pathuk
Pathuk kapernah ing Indonésia
Pathuk
Pathuk
Koordhinat: 7°50′00″S 110°31′59″E / 7.83343°S 110.53293°E / -7.83343; 110.53293Koordhinat: 7°50′00″S 110°31′59″E / 7.83343°S 110.53293°E / -7.83343; 110.53293
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanPathuk
Kodhe laladan
administrasi
34.03.04.2007

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)