Ngempon, Bergas, Semarang

désa ing Indonésia

Ngempon iku salah siji désa ing Kacamatan Bergas, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Ngempon
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanBergas
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut