Nglanggeran, Pathuk, Gunungkidul

désa ing Indonésia

Nglanggeran iku désa ing Kacamatan Pathuk, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Nglanggeran
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNglanggeran
Nglanggeran kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Nglanggeran
Nglanggeran
Nglanggeran kapernah ing Ngayogyakarta
Nglanggeran
Nglanggeran
Nglanggeran kapernah ing Indonésia
Nglanggeran
Nglanggeran
Koordhinat: 7°51′04″S 110°31′48″E / 7.85112°S 110.52993°E / -7.85112; 110.52993Koordhinat: 7°51′04″S 110°31′48″E / 7.85112°S 110.52993°E / -7.85112; 110.52993
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanPathuk
Kodhe laladan
administrasi
34.03.04.2008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)