Ngronggot, Nganjuk

kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk, Indonésia

Ngronggot iku kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk.[1]

Ngronggot
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgronggot
Ngronggot kapernah ing Jawa Wétan
Ngronggot
Ngronggot
Ngronggot kapernah ing Indonésia
Ngronggot
Ngronggot
Koordhinat: 7°40′31″S 112°03′18″E / 7.67522°S 112.0551°E / -7.67522; 112.0551Koordhinat: 7°40′31″S 112°03′18″E / 7.67522°S 112.0551°E / -7.67522; 112.0551
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNganjuk
Kodhe laladan
administrasi
35.18.07

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)