Ngurènreja, Wedarijaksa, Pathi

désa ing Indonésia

Ngurenreja (panulisan sajeroning basa Indonésia: Ngurenrejo) iku désa ing Kacamatan Wedarijaksa, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Ngurenreja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanWedarijaksa
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut