Nonggunong, Sumenep

kacamatan ing Kabupatèn Sumenep, Indonésia

Nonggunong iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Nonggunong
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNonggunong
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°04′43″S 114°19′26″E / 7.07857°S 114.32401°E / -7.07857; 114.32401Koordhinat: 7°04′43″S 114°19′26″E / 7.07857°S 114.32401°E / -7.07857; 114.32401
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.21

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.