Olahan New England

Masakan New England minangka masakan Amerika sing asale saka wilayah New England ing Amerika Serikat, lan asale saka masakan Inggris . Ditondoi kanthi nggunakake akeh panganan segara lan produk susu, asil saka katergantungan sejarah ing segara lan industri nelayan, uga peternakan susu ekstensif ing wilayah pedalaman.

Sarapan Irlandia lengkap karo kacang panggang
Pie anggur Concord
Gulung lobi
Goreng kerang ing Cape Ann 's Woodman kang Essex