PK (filem)

PK iku filem teka India sing dibabarné tanggal 19 Dhésèmber 2014. Filem sing jinisé Drama, Comedy, lan Romance kuwi disutradarai karo Rajkumar Hirani lan sing nulis skenario ya iku Rajkumar Hirani lan Abhijat Joshi.[1] Filem kuwi diprodhuksi karo Rajkumar Hirani Films lan Vinod Chopra Productions.[1]

Filem kuwi fonomenal lan kontroversial amarga kasilé lan isi ceritone sing mitakonaké bab agama.[2] Ndèk Cina filem kuwi mecahné rekor Box Office..[3]

Pemain-pemainéBesut

Aamir Khan dadi P.K.[1]

Anuskha Sharma dadi Jagat Janani[1]

Sanjay Dutt dadi Bhairon Singh[1]

Boman Irani dadi Cherry Bajwa[1]

Reema Debnath dadi Puljaria[1]

Amardeep Jha dadi ibuné Jaggu[1]

Parikshat Sahni dadi bapakné Jaggu[1]

Sushant Singh Rajput dadi Sarfraz Yousuf[1]

Saurabh Shukla dadi Tapasvi Maharaj[1]

Dheerendra Dwivedi dadi Teroris[1]

Lagu lataréBesut

Bhagwan Hai Kahan Re Tu[4]

Chaar Kadam[4]

Dil Darbadar[4]

Love Is A Waste Of Time[4]

Nanga Punga Dost[4]

PK Dance (Theme)[4]

Tharki Chokro[4]


Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f g h i j k l "film PK (2014)". www.movie.co.id. Dibukak ing 25 August 2016.
  2. "Film PK: Ya Fenomenal, Ya Kontroversial". www.cnnindonesia.com. Dibukak ing 25 August 2016.
  3. "Film Aamir Khan 'PK' Pecahkan Rekor Box Office di China". www.bintang.com. Dibukak ing 25 August 2016.
  4. a b c d e f g "download kumpulan lagu ost pk 2014". www.lagu-india.com. Dibukak ing 25 August 2016.