Pacet, Majakerta

Pacet iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Pacet
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPacet
Pacet kapernah ing Jawa Wétan
Pacet
Pacet
Pacet kapernah ing Indonesia
Pacet
Pacet
Koordhinat: 7°40′15″S 112°32′35″E / 7.67084°S 112.54316°E / -7.67084; 112.54316Koordhinat: 7°40′15″S 112°32′35″E / 7.67084°S 112.54316°E / -7.67084; 112.54316
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.03

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.