Kutha Padang Sidempuan

kutha ing provinsi Sumatra Lor, Indonésia
(Kaelih saka Padang Sidempuan)
Kutha Padang Sidempuan
Lambang Kota Padang Sidempuan.jpg
Lambang Kutha Padang Sidempuan
Sesanti: "---"
Lokasi Sumatra Utara Kota Padangsidempuan.svg
Dina Dadi:---
Walikutha:---
Wakil walikutha:---
Jembar
 - Total:

114,65 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

5 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 187.818 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:wong Batak lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Batak lan Basa Indonésia

Kutha Padang Sidempuan iku salah siji kutha ing provinsi Sumatra Utara. Jembar wewengkon kutha iki ± 114,65 km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Kutha Padang Sidempuan ketata saking 5 kacamatan, --- kalurahan / désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kutha iki yaiku:

  1. Padang Sidempuan Batu Nadua
  2. Padang Sidempuan Hutaimbaru
  3. Padang Sidempuan Kidul
  4. Padang Sidempuan Kidul Wétan
  5. Padang Sidempuan Lor

Deleng ugaBesut

Pranala njabaBesut