Pademawu Kulon, Pademawu, Pamekasan

désa ing Indonésia

Pademawu Kulon iku désa ing Kacamatan Pademawu, Kabupatèn Pamekasan, Jawa Wétan.[1]

Pademawu Kulon
Désa
Pademawu Kulon kapernah ing Kabupatèn Pamekasan
Pademawu Kulon
Pademawu Kulon
Pademawu Kulon kapernah ing Jawa Wétan
Pademawu Kulon
Pademawu Kulon
Pademawu Kulon kapernah ing Indonésia
Pademawu Kulon
Pademawu Kulon
Koordhinat: 7°11′30″S 113°31′07″E / 7.19176°S 113.51862°E / -7.19176; 113.51862Koordhinat: 7°11′30″S 113°31′07″E / 7.19176°S 113.51862°E / -7.19176; 113.51862
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPamekasan
KacamatanPademawu
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Pademawu, Pamekasan