Tuduhaké menu pokok

Kabupatèn Pamekasan

kabupatèn ing provinsi Jawa Wétan, Indonésia

Kabupatèn Pamekasan iku kabupatèn ing Jawa Wétan tegesé ing Pulo Madura, kutha Pamekasan iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 732,85 km² utawa---hèktar.

Pamekasan
كَبُڤَتَينْ ڤَمٚكَسَنْ
Kabupatèn
Official seal of Pamekasan كَبُڤَتَينْ ڤَمٚكَسَنْ
Lambang
Sesanti: Jawa Madu Ganda Magesti Tunggal
Madura Mekkas Jatna Paksa Jenneng Dibbi
Pernahé Pamekasan ing Jawa Wétan
Pernahé Pamekasan ing Jawa Wétan
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kutha krajan Pamekasan
Pamaréntahan
 • Bupati Drs. H. Achmad Syafii Yasin, M.Si
 • Wakil Bupati Drs. H. Kholil Asy'ari
Laladan
 • Gunggung 732.85 km2 (282.95 sq mi)
Cacah warga
 • Gunggung 818,662
 • Pepadhet 1,100/km2 (2,900/sq mi)
Bebrayan
 • Wong Madura, Jawa, dll
 • Basa Madura lan Indonesia
 • Kepercayan Islam, Kristen Protestan, Hindu, Katulik, Buddha
Zona wektu WIK (UTC+7)
Kodhe laladan (+62) 324
Plat montor M
Situs wèb www.pamekasankab.go.id
(ing basa Indonésia)

Isi

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

kabupatèn Pamekasan ketata saking 13 kacamatan, 11 kalurahan lan 178 désa. Kacamatan-Kacamatan ing kabupatèn iki ya iku:

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Jawa Wétan