Pagendhisan, Winong, Pathi

désa ing Indonésia

Pagendisan (panulisan sajeroning basa Indonésia:Bumiharjo) iku désa ing Kacamatan Winong, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Pagendisan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanWinong
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut