Pagenthan, Singasari, Malang

désa ing Indonésia

Pagenthan iku désa ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Pagenthan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPagentan
Pagenthan kapernah ing Kabupatèn Malang
Pagenthan
Pagenthan
Pagenthan kapernah ing Jawa Wétan
Pagenthan
Pagenthan
Pagenthan kapernah ing Indonesia
Pagenthan
Pagenthan
Koordhinat: 7°53′48″S 112°39′46″E / 7.89665°S 112.66282°E / -7.89665; 112.66282Koordhinat: 7°53′48″S 112°39′46″E / 7.89665°S 112.66282°E / -7.89665; 112.66282
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.24.1011

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.