Palaran, Samarinda

Palaran iku kacamatan ing Kutha Samarinda, Provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia.

Palaran
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Wétan
KuthaSamarinda
Kode Kemendagri64.72.01 Edit the value on Wikidata

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo: