Pancèng, Gresik

kacamatan ing Kabupatèn Gresik, Indonésia
(Kaelih saka Panceng, Gresik)

Pancèng iku kacamatan ing Kabupatèn Gresik.[1]

Pancèng
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPanceng
Pancèng kapernah ing Jawa Wétan
Pancèng
Pancèng
Pancèng kapernah ing Indonesia
Pancèng
Pancèng
Koordhinat: 6°55′55″S 112°27′49″E / 6.93195°S 112.46356°E / -6.93195; 112.46356Koordhinat: 6°55′55″S 112°27′49″E / 6.93195°S 112.46356°E / -6.93195; 112.46356
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènGresik
Kodhe laladan
administrasi
35.25.03

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.