Pandhansari, Ngantang, Malang

désa ing Indonésia

Pandhansari iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Pandhansari
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPandasari
Pandhansari kapernah ing Kabupatèn Malang
Pandhansari
Pandhansari
Pandhansari kapernah ing Jawa Wétan
Pandhansari
Pandhansari
Pandhansari kapernah ing Indonesia
Pandhansari
Pandhansari
Koordhinat: 7°53′24″S 112°20′09″E / 7.89002°S 112.33596°E / -7.89002; 112.33596Koordhinat: 7°53′24″S 112°20′09″E / 7.89002°S 112.33596°E / -7.89002; 112.33596
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2007

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.