Sugeng rawuh, 22Kartika!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.09 (UTC)[]

Pras rembugan 00:50, 29 Juni 2011 (UTC)

iseng bangetBesut

Jo, elo tuh serius iseng banget yak, main disini wkwkwkwk. 125.160.111.245 16:12, 3 Agustus 2011 (UTC)

Terima kasihBesut

Terima kasih mbak Kartika, meskipun tidak terlalu faham bahasa Jawa namun telah berkenan membantu memeriksa artikel-artikel di Wiki JV, Partisipasi seperti ini sangat diperlukan mengingat minimnya opsis yang aktif disini. Kalau ada waktu, tolong diajak mbak Ivonne dan kawan-kawan eks BP diajak bantu-bantu yaa. Sekali lagi terima kasih.Pras rembugan 13:12, 5 Agustus 2011 (UTC)