Sugeng rawuh, Crisco 1492!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.10 (UTC)

Pras rembugan 02:56, 23 Juli 2011 (UTC)

Meeting dgn pak Manu YogyakartaBesut

Pak Chris, saya Prasetyo sysops di Wiki JV ini, rencana tgl 24-25 Maret 2012 ini akan ke Yogyakarta bertemu pak Manu, utk mengajak UGM berpartisipasi dalam lomba menulis di Wiki Jv (Papat Limpad 2012). Kalau pak Chris tertarik dan ada waktu akan sangat saya hargai utk bersama sama ketemu pak Manu. Terima kasih.Pras pirembagan 16 Maret 2012 15.21 (UTC)

Thanks Chris.Pras pirembagan 17 Maret 2012 12.41 (UTC)

re:geger pacinanBesut

Sudah bagus, nanti saya perbaiki diakritknya dulu. Salam. Pras pirembagan 19 Juli 2012 01.28 (UTC)