Sugeng rawuh, Lajsikonik!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.40 (UTC)

Meursault2004ngobrol 21:30, 24 Oktober 2008 (UTC)

SilesiaBesut

Hey you must be a native Silesian! I'll expand on the article. Meursault2004ngobrol 21:34, 24 Oktober 2008 (UTC)

I have translated the intro of Wong Silesia, Basa Silesia will follow soon. Cheers! Meursault2004ngobrol 20:43, 26 Oktober 2008 (UTC)