Sugeng rawuh, Plati!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.24 (UTC)

Meursault2004ngobrol 16:45, 16 Agustus 2007 (UTC)

Man U etcBesut

Dzengkuwyong, Thanks for u'r appreciation. I remember some words of one Polish song : Stolat (100 years) from my best friend who speak Bahasa Indonesia very very well : Roman Kubiak

Stolat..stolat nie dzie dzie nam...

Re: MagelangBesut

Hello Plati, there are two article about Magelang in en.wikipedia : Magelang and Magelang Regency. Article Magelang in jv just disambiguation page. Happy Wikipeding! Tracy wicara 17:02, 3 Oktober 2009 (UTC)