• My talk page on Meta is here.



Panganggé Wutsje, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! Meursault2004ngobrol 14:59, 26 Februari 2009 (UTC)

Dank je, Meursault. Groet, Wutsje 19:21, 26 Februari 2009 (UTC)

re:TranslatingBesut

Hi Pras, as you may have guessed: you're dealing with Bambifan here. Regards, Wutsje rembugan 23:16, 21 Februari 2010 (UTC) Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/wiki/Dhiskusi_Panganggo:Pras"

Thanks for the valuable information. Pras rembugan 23:22, 21 Februari 2010 (UTC)