Pathuk, Pathuk, Gunungkidul

désa ing Indonésia

Pathuk iku désa ing Kacamatan Pathuk, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Pathuk
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPatuk
Pathuk kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Pathuk
Pathuk
Pathuk kapernah ing Ngayogyakarta
Pathuk
Pathuk
Pathuk kapernah ing Indonésia
Pathuk
Pathuk
Koordhinat: 7°50′42″S 110°29′26″E / 7.84493°S 110.49049°E / -7.84493; 110.49049Koordhinat: 7°50′42″S 110°29′26″E / 7.84493°S 110.49049°E / -7.84493; 110.49049
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanPathuk
Kodhe laladan
administrasi
34.03.04.2006

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)