Dhaptar Piranti Pawon

(Kaelih saka Piranti pawon)

Piranti pawon iku piranti sing lumrahé dipigunakaké kanggo kagiyatan masak utawa olah-olah, penyajian masakan lan panganan sarta perlengkapan mangan lan ngombé. Piranti pawon dumadi saka warna-warna jinis piranti utawa prabot, wiwit saka sing tradhisional nganti tekan piranti modhèren sing lumrahé gumantung marang sumberdaya listrik.

Jinis pirantiBesut

Bahan bakarBesut