Plasa, Pacitan, Pacitan

désa ing Indonésia

Plasa iku kalurahan ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Plasa
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPloso
Plasa kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Plasa
Plasa
Plasa kapernah ing Jawa Wétan
Plasa
Plasa
Plasa kapernah ing Indonésia
Plasa
Plasa
Koordhinat: 8°12′50″S 111°06′03″E / 8.21387°S 111.10072°E / -8.21387; 111.10072Koordhinat: 8°12′50″S 111°06′03″E / 8.21387°S 111.10072°E / -8.21387; 111.10072
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)