Prambanan, Klathèn

Prambanan iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Prambanan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPrambanan
Prambanan kapernah ing Jawa Tengah
Prambanan
Prambanan
Prambanan kapernah ing Indonésia
Prambanan
Prambanan
Koordhinat: 7°44′50″S 110°30′42″E / 7.74731°S 110.51153°E / -7.74731; 110.51153Koordhinat: 7°44′50″S 110°30′42″E / 7.74731°S 110.51153°E / -7.74731; 110.51153
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.10.01

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)