Taji, Prambanan, Klathèn

désa ing Indonésia

Taji iku désa ing Kacamatan Prambanan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Taji
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTaji
Taji kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Taji
Taji
Taji kapernah ing Jawa Tengah
Taji
Taji
Taji kapernah ing Indonésia
Taji
Taji
Koordhinat: 7°45′18″S 110°30′23″E / 7.75502°S 110.5064°E / -7.75502; 110.5064Koordhinat: 7°45′18″S 110°30′23″E / 7.75502°S 110.5064°E / -7.75502; 110.5064
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPrambanan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.01.2007

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)