Prambon, Nganjuk

kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk, Indonésia

Prambon iku kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk.[1]

Prambon
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPrambon
Prambon kapernah ing Jawa Wétan
Prambon
Prambon
Prambon kapernah ing Indonésia
Prambon
Prambon
Koordhinat: 7°42′11″S 112°00′31″E / 7.70319°S 112.00857°E / -7.70319; 112.00857Koordhinat: 7°42′11″S 112°00′31″E / 7.70319°S 112.00857°E / -7.70319; 112.00857
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNganjuk
Kodhe laladan
administrasi
35.18.06

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)