Purwaasri, Singasari, Malang

désa ing Indonésia

Purwaasri iku désa ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Purwaasri
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurwoasri
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°53′40″S 112°38′38″E / 7.89457°S 112.6438°E / -7.89457; 112.6438Koordhinat: 7°53′40″S 112°38′38″E / 7.89457°S 112.6438°E / -7.89457; 112.6438
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.24.2008

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.