Purwadadi, Tambak, Banyumas

Purwadadi iku salah siji désa / kalurahan ing Kecamatan Tambak, Kabupatèn Banyumas, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Purwadadi
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanTambak
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut