Purwareja, Bae, Kudus

Purwareja, (cara Indonésia: Purworejo) iku désa ing Kacamatan Bae, Kabupatèn Kudus, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Purwareja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKudus
KacamatanBae
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut