Ra'as, Sumenep

kacamatan ing Kabupatèn Sumenep, Indonésia
(Kaelih saka Raas, Sumenep)

Ra'as iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Ra'as
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiRa"as
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°08′49″S 114°34′27″E / 7.14692°S 114.57404°E / -7.14692; 114.57404Koordhinat: 7°08′49″S 114°34′27″E / 7.14692°S 114.57404°E / -7.14692; 114.57404
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.22

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.