Raef (panyanyi)

Raef Haggag (Arabic: رائف حجاج‎ ; lair ing warsa 8 Agustus 1982) ya iku panyanyi Amèrika saka Mesir keturunan saka Washington D.C.. Dhèwèké moncèr minangka Panulis Muslim Amérika kang lagune kanggo panganggo muslim lan adhedasar komunitas parjuangan sejagad. Dhèwèké nerbitake album kapisanane ya iku The Path di produksi menyang Awakening Records ing Juni 2014.[1]

RéferènsiBesut

DiskografiBesut

AlbumBesut

Warsa
Irah-Irahan
Pratélan Lagu
2014 The Path
  1. Peace & Blessings
  2. The Bright Moon (Tala'al Badru)
  3. So Real (feat. Maher Zain)
  4. You Are the One
  5. Home
  6. No One Knows but Me
  7. The Path
  8. Mawlaya
  9. Call on Him
  10. Freedom Ain't Free (feat. Nano Omar)
  11. Dream
  12. You're There

VideografiBesut

  • 2011: "It's Jumuah [Friday] (Rebecca Black Cover)"
  • 2011: "Redemption Song (Bob Marley Cover)"
  • 2012: "Your Mercy (Maroon 5 Cover)"
  • 2012: "Rabbee I'm Yours (Jason Mraz Cover)"
  • 2012: "With You (Chris Brown Cover)"
  • 2012: "Man In The Mirror (Michael Jackson Cover)"
  • 2014: "So Real" (Raef feat. Maher Zain)
  • 2014: "You Are The One Cartoon Video"
  • 2015: "You Are The One Video"
  • 2015: "Home #WeAreHome Video"

RujukanBesut

  1. "Raef album release". Facebook. Dibukak ing 24 August 2014.

Pranala njabaBesut