Tuduhaké menu pokok

Krajan Yordania madeg taun 1921 wiwit uwal saka Inggris. Putra-putra Syarif Husain bin Ali dadi panguwasa kanggo krajan Krajan Irak lan Yordania. Ing Yordania, Abdullah I dadi Emir Trans-Yordania (11 April 1921 - 25 Mèi 1946), Raja Trans-Yordania (25 Mèi 1946 - 3 April 1949), dan Raja pada 3 April 1949. Puncak Dinasti Hashemite kadadéan ing Hejaz.

Dinasti Hashemite ing Yordania (1921-Sekarang)Besut

Pranala njabaBesut