Tuduhaké menu pokok

as-Sayyid Abdu'llah II bin al-Hussein al Hashimi, Raja Krajan Hasyimiyah Yordania (Arab: عبد الله الثاني بن الحسين) (lair 30 Januari 1962 ing Amman, Yordania) iku Raja Hasyimiyah Krajan Yordania wiwit 7 Fèbruari 1999. Panjenengané didhaku minangka génerasi langsung angka 43 saka Muhammad.

Abdullah II
Raja Yordania
King Abdullah - World Economic Forum on the Middle East Dead Sea Jordan 2007.jpg
Mèi 2008 djroning acara Forum Ékonomi Donya
Panjenengan7 Fèbruari 1999 – Saiki
LeluhurHussein
Heir-ApparentPangéran Hussein
GariniRania Al-Yassin
PutraPrince Hussein
Princess Iman
Princess Salma
Prince Hashem
WangsaHashemite
BapaHussein dari Yordania
IbuPutri Muna al-Hussein
AgamaSunni Muslim

Abdullah iku putra langsung Raja Hussein karo Putri Muna al-Hussein, kalair Antoinette (Toni) Avril Gardiner. Panjenengané gadhah 4 sadulur lanang lan 6 sadulur putri.

Pranala njabaBesut