Randhuagung, Singasari, Malang

désa ing Indonésia

Randhuagung iku désa ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Randhuagung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiRanduagung
Randhuagung kapernah ing Kabupatèn Malang
Randhuagung
Randhuagung
Randhuagung kapernah ing Jawa Wétan
Randhuagung
Randhuagung
Randhuagung kapernah ing Indonesia
Randhuagung
Randhuagung
Koordhinat: 7°51′57″S 112°40′51″E / 7.86571°S 112.68071°E / -7.86571; 112.68071Koordhinat: 7°51′57″S 112°40′51″E / 7.86571°S 112.68071°E / -7.86571; 112.68071
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.24.2017

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.