Rano Karno

Juru paraga lan politikus saking Indonesia

Rano Karno lair ing Jakarta, 8 Oktober 1960 saiki umuré 51 taun.[1] Rano Karno ya iku aktor Indonésia kang kondhang minangka tokoh "Si Doel" ing filem sinétron Si Doel Anak Sekolahan.[1] Bapaké iku aktor kawakan, Soekarno M. Noer.[1] saliyané iku, dhèwèké uga duwé sadulur kandung kang uga mèlu main ing filem kaya ta Tino Karno lan Suti Karno.[1] Rano Karno tau diwacanaké dadi wakilé Fauzi Bowo minangka calon Gubernur ing pamilihan Gubernur DKI Jakarta taun 2007.[1] Ing Maret 2008, dhèwèké dadi Wakil Bupati Tangerang ing periode 2008-2013.[1]

H.
Rano Karno
Rano karno tangerang2.jpg
Wakil Bupati Tangerang
Wiwit linggih
2008
Rerincèn dhiri
Lair (1960-10-08) Oktober 8, 1960 (umur 59)
Indonésia Jakarta, Indonésia
SisihanHj. Dewi Indriati
PilungguhKantor Wakil Bupati Tangerang
PanggaotaAktor
sutradara
AgamaIslam

FilmografiBesut

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f Rano Karno(23 Juni 2011)
  2. Rano Karno(23 Juni 2011)