Sawahan, Nganjuk

kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk, Indonésia

Sawahan iku kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk.[1]

Sawahan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSawahan
Sawahan kapernah ing Jawa Wétan
Sawahan
Sawahan
Sawahan kapernah ing Indonésia
Sawahan
Sawahan
Koordhinat: 7°44′50″S 111°46′25″E / 7.74711°S 111.77348°E / -7.74711; 111.77348Koordhinat: 7°44′50″S 111°46′25″E / 7.74711°S 111.77348°E / -7.74711; 111.77348
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNganjuk
Kodhe laladan
administrasi
35.18.01

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)