Sega krawu

Sega krawu ya iku sega khas saka Gresik, Jawa Wétan. Ciriné sega pulen dibungkus godhong gedhang. Lawuhé suwiran daging sapi, semur daging, jeroan sapi, sambel terasi lan srundèng.

Sega krawu Gresik

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut