Sega krawu Gresik

Sega krawu ya iku sega khas saka Gresik, Jawa Wétan. Ciriné sega pulen dibungkus godhong gedhang. Lawuhé suwiran daging sapi, semur daging, jeroan sapi, sambel terasi lan srundèng.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.