Sendhangasri, Lasem, Rembang

désa ing Indonésia

Sendhangsari (cara Indonésia: Sendangsari) iku désa ing Kacamatan Lasem, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Sendhangsari
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanLasem
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut